سير و سفر - ايرانگردي و جهانگردي
ایرانگردی و جهانگردی را با هم تجربه کنیم 
قالب وبلاگ

مــدارک لازم بــراي ويزاي « ويتنــام » 

1- اصل گذرنامه با حداقل 30 روز اعتبار از تاريخ ورود (امضاء شده). 

2- اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر. 

3- فرم تکميل شده مشخصات فردي. 

4- فتوکپي گذرنامه از صفحات 1 -  9  .

5- به علاوه يکسري کپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش. 

6- دو قطعه عکس 4×6 رنگي با زمينه سفيد (از رو به رو).       

*** براي ويزاي انفرادي ذکر نام مسافرين، نام هتل محل اقامت و تاريخ ورود و خروج به/ از ويتنام در برگ درخواست  الزامي است.

نوع ویزا

مدت اعتبار

زمان صدور

 قیمت

توریستی

15 روزه

    5روزه

65.000

توریستی

15 روزه

    2روزه

95.000

مدارک لازم : اصل پاسپورت + 1 قطعه عکس
قیمت ها به تومان می باشد
.

 

 

 

مــدارک لازم بـراي ويزاي « هنـدوستـــان »  

1- اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).

2- هر مسافر بايد گذرنامه ي جداگانه داشته باشد. 

3- کپي گذرنامه از صفحات 1-7  و ويزاهاي کشورهاي اروپايي و آمريکايي، استراليا، کانادا،... 

4- اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر. 

5- تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل). 

6- دو قطعه عکس رنگي 4×6 زمينه سفيد (از رو به رو). 

7- فتوکپي شناسنامه از صفحات 1 و 2. 

8- اصل و کپي بليط رفت و برگشت Confirm شده.

*** براي ويزاي انفرادي ذکر نام مسافرين، نام هتل محل اقامت، تاريخ ورود و خروج به/ از هندوستان و شهرهاي مورد بازديد، در برگ درخواست الزامي است.

نوع ویزا

مدت اعتبار

زمان صدور

 قیمت

توریستی

1 ماهه

5 روز کاری

85.000

       مدارک لازم : اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس + اصل و کپی بلیط مسافرت به هند - کپی شناسنامه

مشخصات کامل شغلی و نام و نشانی کامل+امضا مسافر   (قیمت ها به تومان می باشد.)


موضوعات مرتبط: بخش ویزا
[ جمعه 1387/09/29 ] [ 13:52 ] [ حمید ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

در اين وبلاگ سعي مي كنم اطلاعات جالب، مفيد و لازم براي ايرانگردي و جهانگردي را ارائه كنم. از همه عزيزان مي خواهم تا با نظرات و اطلاعات خويش همديگر را ياري كرده، تا سفر خوشي را داشته باشيم.
با تشكر
امکانات وب